Ние сме на Ваше разположение без почивен ден!

+359-888-206565
    +359-2-8412407
    office@almirk.com

ТРАНСПОРТ БЪЛГАРИЯ - ИТАЛИЯ - БЪЛГАРИЯ

1. КОИ СМЕ НИЕ ?

2. КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ ?

3. КОГА ОТПЪТУВАТ АВТОМОБИЛИТЕ ПО РЕЛАЦИЯ БЪЛГАРИЯ-ИТАЛИЯ-БЪЛГАРИЯ ?

 

1. КОИ СМЕ НИЕ ?

Фирма "АЛМИРК" е създадена през 2010 година, специализирана в спедиция, логистика, вътрешен и международен транспорт.

Дружеството извършва превози на групажни пратки и комплектни товари от България за Италия и от Италия за България също и за останалите страни от Европейски съюз, Турция, Русия, Украйна, Молдова, Беларус и др.

Предлаганите от нас услуги са на достъпни цени и конкурентни срокове на доставка. Благодарение на това днес фирмата има стабилни позиции в областа на международния автомобилен транспорт.

Изпълнението на всяка една Ваша заявка от приемане на поръчката до доставката на стоката се следи от нашите опитни служители

За да осигурим максимална ефективност в обслужването на нашите клиенти, ние сме на разположение и през почивните дни и официалните празници.

Всички товари са под покритието на застраховка /отговорност на превозвача/ по конвенция CMR.

"АЛМИРК" разполага със собствен автопарк. Автомобилите отговарят на всички изисквания за техническо оборудване. Това гарантира бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари.

Фирмата разполага и със складова база в гр.София, в която може да приемем и съхраним пратки за неопределен период от време до поискване от страна на клиента.

"АЛМИРК" гарантира коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.

2. КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ ?

Фирма АЛМИРК извършва товарен транспорт от България до Италия и от Италия до България до три пъти седмично.

Услугите които предлагаме са:

 • Товарен транспорт Италия-България-Италия
 • Хладилни товарни превози Италия-България-Италия
 • Транспорт на стоки, мебели и багаж
 • Цялостно преместване
 • Транспорт и товаро-разтоварни дейности при Вашето преместване

Високо квалифицирания Екип на фирма АЛМИРК е готов да поеме организирането и извършването на товарния транспорт на Вашата пратка от и до различните точки в Италия.

Препоръчителен срок за запитвания за транспорт. 2-3 дни преди датата на товарене

Фирма АЛМИРК извършва товарен превоз от България до Италия и обратно от Италия до България на:

 • Комплектни товари
 • Групажни пратки
 • Стоки изискващи температурен режим
 • Опасни товари (ADR)
 • Лични вещи
 • Багаж
 • Мебели и офис оборудване от България до Италия и обратно

Нашите линии за товарен превоз, се обслужват от бордови и соло камиони, както и микробуси с различна товароносимост и оборудване, отговарящо на всички технически изисквания.

Фирма "АЛМИРК" предлага регулярна комплектна/групажна линия от България към Италия и обратно от Италия до България

Услугата включва превоз на комплектни/групажни, колетни пратки, личен багаж, конфекции, стоки под температурен режим, опасни товари и др.

С нашата редовна комплектна/групажна линия от България към Италия и обратно Ви гарантираме коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.

Фирма "Алмирк" е партньор, който може да организира и транспортира Вашите товари ( комплектни или групажни ) от и до всяка точка на Италия. Използваните от нас транспортни средства са бордови полуремаркета с дължина 13,60 м ( тристранна щора или полуремаркета с капаци). При необходимост за определен маршрут и товар можем да предоствавим и други видове товарни автомобили ( мегатрейлър, джъмбо, хенгер, соло камион, бус).
Дългогодишният опит на нашите служители Ви гарантира коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.

3. КОГА ОТПЪТУВАТ АВТОМОБИЛИТЕ ПО РЕЛАЦИЯ БЪЛГАРИЯ-ИТАЛИЯ-БЪЛГАРИЯ ?

Фирма АЛМИРК извършва товарен транспорт от България до Италия и обратно до три пъти седмично.

Транзитните времена са съобразени с желанията на нашите клиенти и техните партньори. С нашата групажна линия предлагаме превоз на опасни товари по ADR, транспорт на лични вещи и имущество, Групажни пратки, Стоки изискващи температурен режим и други.

До три пъти седмично Фирма "АЛМИРК", осъществява бърз и надежден комплектен/групажен транспорт до Италия

Ние можем да Ви предложим цялостно решение относно транспортирането на Вашия товар.

Дружеството ни е специализирано в експресен транспорт на спешни поръчки,което ни превръща в един от лидерите на пазара в раздел - комплектен/групажен транспорт до Италия.

Износ на стоки от Италия за България и обратно от България за Италия

Италия е един от водещите Европейски лидери на промишлеността. Водещи отрасли на промишлеността са машиностроенето, металургията, химическата и нефтопреработвателна, лекатата и хранително-вкусова промишленост. Италия влиза в числото на големите производители и доставчици на световния пазар: автомобили, велосипеди , трактори, перални машини и хладилници, радиоелектронна продукция, промишлено оборудване, стоманени тръби, пластмаси и химически влакна, както и дрехи и обувки, макарони, сирене, зехтин, вина, плодови и доматени консерви. "АЛМИРК" предлага регулярна сухопътна транспортна линия за превоз на групажни пратки и комплектни товари по износа на стоки от Италия до България.

Износ от България за Италия и обратно от Италия за България

Италия е един от основните търговски партньори на България, което прави сътрудничеството ни с нея приоритетно за страната ни. Основния износ на стоки от България за Италия са резервни части и оборудване, машини,потребителски стоки и много други. "АЛМИРК" предлага регулярна сухопътна транспортна линия за превоз на групажни пратки и комплектни товари по износ на стоки от България до Италия.

Сигурен и надежден превоз на групажни пратки до Италия и обратно от Италия до България

"АЛМИРК" предлага сигурен и надежден превоз на Вашите групажни пратки. Най-важно за нас е да гарантираме бърза и сигурна доставка на групажната Ви пратка до посочения от Вас адрес.

Експресен транспорт за Италия и обратно от Италия за България

"АЛМИРК" може да Ви предложи експресен транспорт до 24 часа на Вашата пратка от/до Италия.Използваните транспортни средства от фирма АЛМИРК са с различна товароносимост и оборудване, отговарящо на всички технически изисквания, което гарантира получаването на пратките Ви в много кратки срокове. Ако търсите експресен транспорт на Вашите пратки от и до Италия може да се обърнете към нас. Гарантираме Ви коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.

Фирма "АЛМИРК" гарантира коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.