Ние сме на Ваше разположение без почивен ден!

+359 888 / 20 65 65
   +359 2 / 841 24 07

ТРАНСПОРТ БЪЛГАРИЯ - ИТАЛИЯ - БЪЛГАРИЯ

Фирма „Алмирк“  разполага с добре развита транспортна мрежа между двете страни, осигуряваща три пъти седмично тръгване на групажни/цели камиони от България за Италия и обратно. Предлаганите от нас услуги са: превоз на комплектни товари, групажни пратки, стоки изискващи температурен режим, опасни товари (ADR), облекла на закачалки, лични вещи и др., от и до всички населени места в България и Италия. Нашите линии се обслужват от бордови и соло камиони, както и микробуси с различна товароносимост и оборудване, отговарящо на всички технически изисквания. При необходимост, клиентите ни могат да получават ежедневна информация за движението на превозните средства, както и статуса на пратките по имейл или телефон.

Препоръчителен срок за запитвания за транспорт: 2-3 дни преди датата на товарене.

АЛМИРК гарантира коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.

Прочети повече

СОБСТВЕН АВТОПАРК


"Алмирк" разполага със собствени транспортни средства. Автомобилите са с различна товароносимост и оборудване отговарящо на всички технически изисквания. Това гарантира бърза доставка и безопасност на Вашите товари.

СПЕДИЦИЯ И ЛОГИСТИКА


"Алмирк" има изградено дългогодишно партньорство с подбрани местни и чуждестранни превозвачи, доказани със своята надеждност, коректност и компетентност. Това ни позволява да реагираме бързо при подадени поръчки за транспорт от България до Италия и от Италия до България.

СКЛАДОВА БАЗА В ГР.СОФИЯ


Фирмата разполага със складова база в гр.София, в която може да приемем и съхраним пратки за неопределен период от време до поискване от страна на клиента.

ЗАСТРАХОВКА / ОТГОВОРНОСТ


Всички товари са под покритието на застраховка /отговорност на превозвача/ по конвенция CMR

За нас

Фирма "АЛМИРК" е създадена през 2010 година, специализирана в спедиция, логистика, вътрешен и международен транспорт. Дружеството извършва превози на групажни пратки и комплектни товари от България за Италия и от Италия за България също и за останалите страни от Европейски съюз, Турция, Русия, Украйна, Молдова, Беларус и др. Предлаганите от нас услуги са на достъпни цени и конкурентни срокове на доставка. Благодарение на това днес фирмата има стабилни позиции в областа на международния автомобилен транспорт. Изпълнението на всяка една Ваша заявка от приемане на поръчката до доставката на стоката се следи от нашите опитни служители За да осигурим максимална ефективност в...
Прочети повече