Пон - Пет: 09:00 - 18:00 часа | Съб - Нед: Затворено

+359-888-206565
    +359-2-8412407
    office@almirk.com

Транспорт до област Campania

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага сухопътен товарен транспорт и товарни превози от България до област Campania и всички по големи населени места в нея, като - Caserta, Casoria, Castellammare di Stabia, Giugliano in Campania, Napoli, Pozzuoli, Salerno, Torre del Greco и обратно от Campania до България.

Вашите пратки от България до Campania и обратно от Campania до България могат да се транспортират, по бърз и сигурен начин благодарение на транспортна фирма „АЛМИРК“ и високо квалифицирания и екип, който с удоволствие ще поеме и организира превоза на Вашия товар.

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага товарен транспорт и товарни превози на:

 • Комплектни товари

 • Групажни пратки

 • Стоки изискващи температурен режим

 • Опасни товари (ADR)

 • Лични вещи

 • Багаж

 • Мебели и офис оборудване от България до Campania и обратно от Campania до България


 

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага хладилен товарен транспорт на стоки изискващи температурен режим от България до област Campania и всички по големи населени места в нея, като - Caserta, Casoria, Castellammare di Stabia, Giugliano in Campania, Napoli, Pozzuoli, Salerno, Torre del Greco и обратно от Campania до България.

Фирма „АЛМИРК“ предлага хладилен транспорт на стоки, които изискват специален температурен режим при транспортирането им. Хладилният транспорт е една от услугите които предлагаме, Това налага отлично оборудване и техническа изправност на камионите.Всички транспортни композиции които използваме са оборудвани с висококачествени хладилни агрегати , които поддържат както отрицателни, така и положителни температури.

От България до Campania и обратно от Campania до България най-често превозваме хранителни и фармацефтични продукти, за които се изисква поддържане на определена температура. Това предпазва продуктите да не нарушават своите качества ,и да запазват срока на годност.

 

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага групажен транспорт и регулярна групажна линя за превоз на групажни прати от България до област Campania и обратно от Campania до България и населените места в нея - Caserta, Casoria, Castellammare di Stabia, Giugliano in Campania, Napoli, Pozzuoli, Salerno, Torre del Greco

Ако търсите цялостно решение за превоз на Вашия групажен товар можете да разчитате на транспортна фирма „АЛМИРК“, която с професионализъм ще извърши транспортната услугата.

Цялостното решение за превоз на групажни товари включва:

 • Превоз на групажни пратки;

 • Превоз на личен багаж;

 • Превоз на конфекции;

 • Превоз на стоки под температурен режим;

 • Превоз на опасни товари и други.

Транспортна фирма „АЛМИРК“ предлага редовна групажна линия от България до Campania и обратно от Campania до България. Ние гарантираме коректно отношение, перфектна комуникация и изпълнение на всички срокове на Вашия товар.
 

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага транспорт на опасни товари (ADR) от България до област Campania и обратно от Campania до България и населените места в нея - Caserta, Casoria, Castellammare di Stabia, Giugliano in Campania, Napoli, Pozzuoli, Salerno, Torre del Greco

Транспортна фирма „АЛМИРК“ е специализирана в транспорт на опасни товари от България до Campania и обратно от Campania до България.

Опасните товари представляват материали или предмети, които са опасни за човешкото здраве и безопасност, както и за инфраструктурата и транспортните средства.

 

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага експресен транспорт от България до област Campania и обратно от Campania до България и населените места в нея - Caserta, Casoria, Castellammare di Stabia, Giugliano in Campania, Napoli, Pozzuoli, Salerno, Torre del Greco

 

Транспортна фирма „АЛМИРК“ предлага експресен транспорт от България до Campania и обратно от Campania до България. Можем да Ви гарантираме получаването на пратките ви безпрепятственно и в кратки срокове, благодарение на транспортните средства които използваме.Те са с различна товароносимост и оборудване, както и отговарят на всички технически изисквания и норми.

За експресен транспорт на Вашите пратки от и до Campania се свържете с транспортна фирма „АЛМИРК“.